Schilderwerken

Geef je ruimtes nieuw leven

Een nieuw laag verf kan voor een grote transformatie zorgen

Bij Wall & Floor Design streven we naar een hoogwaardige afwerking van de schilderwerken. Wij willen verder gaan dan andere schilders. U mag u dus verwachten aan een nauwkeurige afwerking van uw project. Zowel voor, tijdens als na de werken willen we dat alles tot in de puntjes in orde is.

Wall & Floor Design heeft de knowhow van de nieuwste schildertechnieken en de laatste modetrends qua kleuren en stijlen.

Binnenschilderwerk

Wall & Floor Design staat in voor al uw binnenschilderwerk waaronder het schilderen van muren en plafonds, het lakken van binnenschrijnwerk zoals deuren, ramen, trappen, kasten en zelfs radiatoren. Ook heeft Wall & Floor Design jarenlange ervaring bij het uitvoeren van decoratieve schildertechnieken.

Buitenschilderwerk

Wall & Floor Design laat uw gevel weer stralen. 

Na verloop van tijd gaat de gevel van je woning er steeds minder mooi uitzien. Met een nieuwe verflaag hecht vuil zoals mos en algen zich minder goed op de muur. Hierdoor blijft de gevel er lang mooi uitziet.

Ook houten ramen worden best na enkele jaren nog eens geschilderd. De raamkozijnen hebben namelijk veel te verduren onder de weersomstandigheden en de verflaag is belangrijk voor de vochtbestendigheid. Bij Wall & Floor Design werken we met professionele producten van hoge kwaliteit, zo bieden wij een duurzaam eindresultaat waar u jarenlang plezier aan zal beleven.

Kleuradvies

Kleuren hebben een belangrijke emotionele waarde en kunnen u enorm beïnvloeden. Daarom is de juiste kleur kiezen heel belangrijk voor u de schilderwerken aanvangt, zowel bij binnen- als buitenschilderwerken.

Niet alleen heeft elke kleur een eigen uitstraling en sfeer, maar het is vooral de combinatie van kleuren die uw ruimte een bepaald gevoel meegeeft.

Wall & Floor Design heeft een enorm aanbod aan verschillende kleuren en kan u bijstaan met advies over de laatste kleurentrends en stijlen.

Nieuwsgierig?

Contacteer ons